Qui som a Medinankeia

En un entorn professional cada dia més exigent i unes situacions personals cada vegada més complexes, són molts els empleats que pateixen la falta de temps per cobrir les necessitats de la seva vida privada. Situacions com el naixement d'un fill, un familiar amb dependència o la necessitat de cercar un professor de reforç per a un fill poden afectar el seu estat anímic i de concentració, i també, el rendiment de la seva activitat professional.

Des de Medinankeia recolzem les organitzacions que disposen de polítiques de suport personal i familiar als seus empleats en els àmbits personal i familiar, i els ajudem a trobar solucions a les necessitats i problemàtiques personals amb la màxima confiança, professionalitat i compromís, i respectant la confidencialitat.

Comptem amb un equip de professionals especialitzats en l'atenció a les persones i les seves famílies, i oferim la garantia que dóna l'experiència de treballar per al Programa de Protecció Social del Col·legi de Metges de Barcelona.

Informa-te'n ara gratuïtament i sense cap compromís